Limietstraat 1,9112 Sinaai Routebeschrijving >

Vraag? Aarzel niet om mij te contacteren via elisecolebe@gmail.com of 0478/54 74 67

Mist dit niet!

Schrijf je nu ik voor onze meditatieavonden en/of het maandelijkse transformatie spel!

In mijn beleving zijn er ontelbare vormen van relaties. Ik zal hier in het kort de belangrijkste weergeven, nl. relatie tussen partners, zowel gehuwd als samenwonend, relatie tussen kinderen en ouders, en relatie tussen werknemer en werkgever en tussen collega’s.

 

Hoewel er verschillende vormen en soorten zijn blijft mijn manier van werken vrijwel hetzelfde. Allereerst wordt er gewerkt en geschaafd aan de communicatie tussen de betrokken partijen en wordt die in kaart gebracht. Het is mijn doel er voor te zorgen dat de betrokkenen worden gehoord en ook echt gezien. Eens dit volbracht is, is er al en hele hoop werk verricht.

Er wordt zowel rationeel en emotioneel aan de relatie gebouwd. Het is noodzakelijk dat beide partijen gemotiveerd zijn en dus ook echt willen dat er positieve resultaten komen, welke dat dan ook zijn. Als er bij één van beide te weinig liefde over is, wordt dit vrij snel duidelijk. Het is mijn overtuiging dat liefde en respect voor elkaar(in welke relatie dan ook) bergen kan verzetten.

 

Relatietherapie wijst zichzelf uit. Het voordeel is dat er blinde vlekken aan bod komen, valkuilen, patronen en overlevingstechnieken. Eens deze bewust worden gemaakt is de weg vrij. Er worden communicatietechnieken aangeleerd, rolpatronen, relaxatiemethoden en je krijgt ook huiswerk mee om samen of apart te doen.

 

Je zal merken dat je erg actief leert te worden binnenin in je relatie en met jezelf. Hoe bewuster je wordt van jezelf, hoe makkelijker de weg naar een harmonieuze relatie. Het is mijn taak om jullie hierin te begeleiden in een veilige en warme omgeving, waardoor elk onderwerp, hoe moeilijk ook, aan bod kan komen.

 

Ik wens jullie erg veel succes op het pad naar harmonie. Weet dat de weg steeds mooier is dan het einddoel.